fbpx

Strømming: Nå bør bedriften din vurdere det!

Norske myndigheter har nettopp utvidet tiltakene knyttet til korona-utbruddet, og det betyr at vi fortsatt ikke kan møtes ansikt til ansikt en periode fremover. Det er mange som nå må se til alternative løsninger for å nå ut til sitt publikum. Da kan direktesendinger og strømming være svaret for deg og din bedrift.

I iNord har vi mer enn 100 års erfaring innen visuell kommunikasjon, markedsføring og journalistikk. Det betyr at vi kan guide deg trygt gjennom ukjent terreng, slik at du når ut til ditt publikum og når de målene du har satt deg. Selv i en tid med begrensninger for hvordan man møtes og samhandler med kunder og samarbeidspartnere fins det løsninger: streaming.

Tom Benjaminsen er fotograf og innholdsprodusent i iNord, og jobber blant annet med streaming
STRØMMEKLAR: Tom Benjaminsen er fotograf og innholdsprodusent i iNord, og jobber blant annet med strømming av videoinnhold for våre kunder.

Tenk alternativt

– Vi opplever at svært mange ser nytten i streaming av video for å nå ut til befolkningen i disse tider. Det gjelder alt fra trossamfunn til bilforretninger. Etter korona-utbruddet og innføringen av myndighetenes restriksjoner har en rekke arrangementer blitt utsatt eller avlyst. Nå som folk ikke kan samles i større grupper lenger, må man tenke alternativt for å nå ut med budskapet sitt, forteller Tom Benjaminsen. 

FIKK DU MED DEG DENNE? Kommunikasjon og markedsføring i koronaens tid

Benjaminsen er fotograf og innholdsprodusent i iNord. De seneste dagene har han opplevd en økt etterspørsel etter streaming og levende bilder fra norske bedrifter og organisasjoner. 

– Selv om de fleste av oss sitter på hver vår kant, så kan vi fortsatt dele opplevelser sammen gjennom video og streaming, sier Benjaminsen. 

iNord står bak en rekke live-sendinger og videoproduksjoner de siste årene og leverer streaming og video av høy teknisk kvalitet. 

– Med streaming fra iNord får man ypperlig bilde- og lydkvalitet. Vi står for alt av det tekniske slik at bedriftene og arrangørene kun trenger å tenke på det de ønsker å formidle. Det fine med å streame er at kunden også får det ferdige resultatet med seg slik at dette kan benyttes i ettertid også, forteller Benjaminsen.

LES OGSÅ: Facebook Premiere – en ny måte å publisere videoer på

Alt fra gudstjenester til konferanser

Ønsker du å få streamet et arrangement eller en hendelse? iNord kan levere med høy kompetanse innen både streaming av videoopptak og live-streaming. 

–Vi oppfordrer arrangører til å vurdere streaming i disse tider. Om det er festivaler, konserter, sportsarrangementer, gudstjenester, kurs, konferanser eller lignende – alt kan streames, forteller Benjaminsen.  

SE DENNE: Slik viser bilforhandleren frem korona-tiltakene de iverksatte

LIVESENDING: iNord har erfaring med videoproduksjon og strømming av direktesendte hendelser.

#kulturpåkontoret

Asplan Viak gikk nylig ut og oppfordret bedrifter til å arrangere #kulturpåkontoret.

Selv inviterte de alle sine ansatte til en privat, streamet konsert med artist Stine Andreassen, både for å anerkjenne innsatsen til alle som sitter på hjemmekontor, men også for å støtte opp om norsk kulturliv i en røff periode. 

Kanskje ønsker du å ta oppfordringen fra Asplan Viak, og gi dine ansatte en hyggelig kulturopplevelse? Da kan iNord bidra med streamingen!

Vil du vite mer om streaming og hva iNord kan bidra med? Ta kontakt med innholdssjef i iNord, Camilla Solheim eller fotograf og innholdsprodusent, Tom Benjaminsen. 

Camilla Solheim – camilla@inord.no | Tlf: 971 22 824
Tom Benjaminsen – tom@inord.no | Tlf: 906 10 122

NB! iNord tar selvsagt hensyn til retningslinjer fra regjeringen og helsemyndigheter, når vi produserer innhold.

Gratis e-bok:

Viktige møteplasser som messer og konferanser er avlyst på grunn av Korona-pandemien. Hva skal til for å erstatte de fysiske møteplassene med digitale løsninger?

Sjekk ut vår gratis e-bok om digital vekst og leadgenerering.