Personvernerklæring

Vi tar personvern på alvor.

Erklæring om personvern og
informasjonskapsler for iNord AS

Denne erklæringen forteller hvordan iNord AS bruker informasjonskapsler og håndterer personvern på nettstedet inord.no.

iNord AS eier nettstedet inord.no, og alt innhold som publiseres på våre nettsider tilhører oss. Ved å bruke våre nettsider, samtykker du til behandling av personopplysninger i henhold til denne erklæring.

iNord AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Våre underleverandører har kun tillatelse til å behandle personopplysninger på våre vegne i henhold til databehandleravtale og i henhold til våre krav om informasjonssikkerhet.

Informasjonskapsler og webanalyse

Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du besøker en nettside. Formålet er å analysere bruken av vår nettside, samt til markedsføringstiltak. Statistikk er et redskap for å forbedre nettsiden, samt vurdere effekten av markedsføringen vår, også på andre digitale plattformer. Vi benytter oss av Google Analytics og HubSpot på våre nettsider.

Ved å bruke våre nettsider samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler, men du kan både blokkere og slette informasjonskapsler i din nettleser. Nettvett.no har skrevet en artikkel om hvordan du administrerer informasjonskapsler. (https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/)

Hvis du besøker dette nettstedet, så samler vi likevel inn avidentifiserte opplysninger om besøket. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedene. Eksempel på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider på nettstedet, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som blir brukt.

Opplysningene blir behandlet i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert mener vi at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Informasjonskapslene vil spore deg anonymt fram til du avgir kontaktinformasjon i et av våre skjemaer, og gir oss ditt samtykke til indirekte/direkte markedsføring fra oss. Samtykket innebærer at informasjon du avgir kan sammenkobles med informasjonen som tidligere har vært anonymisert om din bruk av våre nettsider. Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan dette virker, kan du lese her https://knowledge.hubspot.com/account/how-does-hubspot-track-visitors

Våre underleverandører i forbindelse med drift av våre nettsider, nettanalyse samt markedsføringstiltak er:

  • HubSpot Inc.
  • Google Inc.
  • Facebook Inc.
  • LinkedIn Inc.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?

Hvis du har sendt oss opplysninger via et skjema, eller har et kundeforhold til oss, så lagrer vi opplysningene så lenge som nødvendig for å kunne yte tjenester til deg.

Hvilke rettigheter har du over opplysningene dine?

Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Kontakt oss hvis du ønsker at vi skal gjøre dette. Sletting vil likevel ikke gjelde data vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller trygghetsgrunner.

Har du spørsmål om dette, så er du velkommen til å ta kontakt med oss.

La oss skape fantastiske ting sammen.

Fortell oss om ditt prosjekt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å samarbeide med oss?

Gjennom vår unike kompetanse hjelper og veileder vi deg for å nå dine mål, uansett hva de er. Vi vil hjelpe deg til å øke trafikken inn til ditt nettsted, styrke din merkevare, eller selge dine produkter. Vi har tilgang til et omfattende nettverk av plattformer og flater som kan benyttes for at du skal nå ut til dine kunder.

Interessert? Ta kontakt!