fbpx

Dekning og pris

Alt du trenger å vite om annonsering i samkjøring.

Priskalkulator og mediehus

Tromsø er den største byen i Nord-Norge og lever med rette opp til navnet “Nordens Paris”. Mediehuset iTromsø ble etablert i 1898 – og er hele byens lokalavis.

De gjeldende lesertallene viser at 49.000 personer leser iTromsø hver eneste dag – på nett, brett, mobil og papir. De fleste leserne befinner seg i Tromsø samt i nabokommunene Karlsøy og Lyngen. Godkjent opplag er på 5.988. iTromsøs papirutgave kommer ut seks ganger i uken (morgenavis).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Harstad Tidende er Nord-Norges tredje største avis, og dekker kommunene Harstad, Kvæfjord, Lødingen, Tjeldsund, Evenes, Skånland, Gratangen, Lavangen og Ibestad. Harstad Tidende ble etablert i 1887 og har hovedkontor i Harstad sentrum.

De gjeldende lesertallene viser at 30.000 personer leser Harstad Tidende hver eneste dag – på nett, brett, mobil og papir. Godkjent opplag er på 8.932. Harstad Tidendes papirutgave kommer ut seks ganger i uken (morgenavis).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Folkebladet er lokalavisen for ti kommuner i Midt-Troms og indre Sør-Troms. Mediehuset har hovedkontor på Finnsnes og avdelingskontor på Bardufoss, Setermoen, Sjøvegan og i Senjahopen. Folkebladet ble etablert i 1965.

De gjeldende lesertallene viser at 20.000 personer leser Folkebladet hver eneste dag – på nett, brett, mobil og papir. Godkjent opplag er på 5.508. Folkebladets papirutgave kommer ut seks ganger i uken (morgenavis).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Alta er den største byen i Finnmark, og Mediehuset Altaposten har både nettavis, papiravis, lokalradio (Radio Alta) og en egen TV-kanal (TV Nord). Altaposten er lokalavis for Alta, Loppa og Kautokeino. Mediehuset ble etablert i 1969.

De gjeldende lesertallene viser at 19.000 personer leser Altaposten hver eneste dag – på nett, brett, mobil og papir. Godkjent opplag er på 5.050. Altapostens papirutgave kommer ut tre ganger i uken (mandag, onsdag og fredag).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Framtid i Nord er lokalavisen for Nord-Troms. Mediehuset har hovedkontor på Storslett og lokalkontorer i Lyngseidet og Olderdalen. De fleste leserne befinner seg i Nordreisa, Skjervøy, Kåfjord, Kvænangen, Lyngen, Storfjord og Tromsø.

De gjeldende lesertallene viser at 12.000 personer leser Framtid i Nord – på nett, brett, mobil og papir. Godkjent opplag er på 3.322. Framtid i Nords papirutgave kommer ut to ganger i uken (tirsdag og fredag).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Vesteraalens Avis er lokalavisen for Hadsel kommune helt sør i Vesterålen. Mediehuset ble etablert i 1892, og avisen er Nordlands eldste. Avisen utgis på Stokmarknes.

De gjeldende lesertallene viser at 23.000 personer leser Vesteraalens Avis – på nett, brett, mobil og papir. Godkjent opplag er på 2.022. Vesteraalens Avis kommer ut tre ganger i uken (tirsdag og fredag).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Vol.no (Vesterålen Online) er den største nettavisen i Vesterålen. Mediehuset ble etablert i 1998, og dekker i dag kommunene Sortland, Hadsel, Øksnes, Andøy og Bø. Vol.no er en ren nettavis og har hovedkontor på Sortland.

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Andøyposten er lokalavisen for Andøy kommune i Nordland. Avisen ble etablert i 1979 og kommer ut på Andenes.

Andøyposten kommer ut to ganger i uken (tirsdag og fredag), og avisen har 4.000 lesere. Godkjent opplag er 1.926.

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

La oss skape fantastiske ting sammen.

Fortell oss om ditt prosjekt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å samarbeide med oss?

Gjennom vår unike kompetanse hjelper og veileder vi deg for å nå dine mål, uansett hva de er. Vi vil hjelpe deg til å øke trafikken inn til ditt nettsted, styrke din merkevare, eller selge dine produkter. Vi har tilgang til et omfattende nettverk av plattformer og flater som kan benyttes for at du skal nå ut til dine kunder.

Interessert? Ta kontakt!