fbpx

Dette er iNord

Bli litt bedre kjent med oss!

Hvem er vi?

iNord AS er en del av Polaris Media Nord-Norge. Vi er i dag 10 ansatte med kompetanse innen markedsføring, journalistikk, visuell kommunikasjon og strategi. I tillegg til kjernekompetansen har vi selvsagt også støttefunksjoner innenfor områdene ledelse og økonomi.

Vår visjon

Vi bygger sterke, lokale merkevarer. Gjennom oss skal våre kunder få hjelp til å fortelle sine gode historier, og tilgang til  plattformer og flater å publisere dem på.

Dette gjør vi

I samarbeid med deg som kunde kartlegger og analyserer vi først hvilke kommunikasjonsbehov du og din bedrift har. Hvilke historier du ønsker å fortelle. Vi hjelper deg med å utforme dine budskap, både i ord og bilder. Sammen finner og velger vi de riktige flatene og plattformene historiene dine skal plasseres på.

Vår historie

iNord AS ble i dagens form etablert i 2015. Tidligere var iNord en annonsesamkjøringsløsning for mediehusene i nord som tilhørte bl.a. Polaris Media. I 2015 ble iNord omstrukturert til et selskap som har som hovedformål å jobbe med markedsføring og kommunikasjon, særlig rettet mot digitale flater (selv om vi tilbyr en vesentlig leserandel på papirflater også). Etter oppstarten har vi styrket kompetansen vesentlig, og har i dag ansatt markedsførere, strategiutviklere, konseptutviklere, journalister og fotografer som alle har som hovedmål å hjelpe kundene våre med å formidle sine budskap med ord, bilder og video på de riktige og relevante flatene.

Høsten 2019 ble iNord sertifisert HubSpot-partner, og vi kan dermed tilby et av verdens beste strukturerende markedsføringsverktøy for deg som kunde. Da kan du slippe å jage kundene dine, og heller la de komme til deg!

INORD: Trond Tomassen, Richard Sørensen, Tom Benjaminsen, Ida Caspersen Ramberg og Camilla Solheim. Daglig leder Tore M. Jensen var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Hvorfor velge oss?

Vi har til sammen mer enn 100 års erfaring i mediebransjen, og er vante med å finne de gode vinklingene og formene for historiene du ønsker å fortelle, uansett om det er gjennom tekst, foto eller video – eller en kombinasjon av disse.

Høsten 2019 ble iNord sertifisert HubSpot-partner, og vi kan dermed tilby produkter og tjenester som utnytter inbound marketing-metodikken til fulle. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan iNord i samarbeid med HubSpot kan hjelpe deg å systematisere din markedsføringsinnsats.

Det er viktig for oss å være ryddige og ærlige, og vi er opptatt av å skape den beste relasjonen til våre kunder. Tillit er helt sentralt for at vårt samarbeid skal fungere. Vi er opptatt av – og stolte over – at våre kunder alltid blir fornøyde når prosjektene vi er involvert i sjøsettes.

Vi tilbyr distribusjon av ditt innhold i et betydelig antall kanaler. I tillegg til de vanlige sosiale medier-kanalene tilbyr vi også publisering av ditt innhold programmatisk. For å sikre at du skal nå din målgruppe har vi selvsagt også distribusjon i Polaris Medias egne mediehus, både digitalt og på tradisjonell print. Spør oss om distribusjon av innhold, vi er behjelpelige med å finne de gode løsningene for deg og din bedrift

Ønsker du å samarbeide med oss?

Gjennom vår unike kompetanse hjelper og veileder vi deg for å nå dine mål, uansett hva de er. Vi vil hjelpe deg til å øke trafikken inn til ditt nettsted, styrke din merkevare, eller selge dine produkter. Vi har tilgang til et omfattende nettverk av plattformer og flater som kan benyttes for at du skal nå ut til dine kunder.

Interessert? Ta kontakt!

ER DU MED?

Vi leverer jevnlige oppdateringer i vårt nyhetsbrev – har du lyst å være med?

Abonner nå: