fbpx

Slik hjelper vi deg

Her er en smakebit på våre tjenester.

Hvor vil du?

Ikke for å skryte, men vi har mer enn 100 års erfaring innen journalistikk, markedsføring og visuell kommunikasjon. Det betyr at vi kan guide deg trygt gjennom ukjent terreng, slik at du når de målene du har satt deg.

Vil du nå fram? Vi blir med på reisen.

Rådgivning og strategi

Uten kart og kompass kan det være vanskelig å finne fram. La oss stake ut kursen for reisen din sammen.

Idéutvikling

Gode ideer vokser ikke på trær... men hos oss gjør de kanskje det? Vi utvikler de kreative ideene som gir fart og retning til din bedrift.

Foto og video

Visuell historiefortelling er sentralt i moderne markedsføring. Vi skaper bilder og video der din historie når din kunde. Vil du gjerne se eksempler på hva vi gjør? Besøk vår portfolio med våre siste foto- og videoproduksjoner.

Sosialemedier

Innhold og sosiale medier

Gode historer krever en god forteller. Vi leverer alle typer tekst tilpasset dine kanaler og plattformer, fra innholdsmarkedsføring til manus for videoproduksjon.

Distribusjon

Distribusjon

Papiravis eller digitale flater – vi finner riktig kanal for deg, uavhengig av om det er i sosiale medier eller hos andre store medieaktører. Gjennom Polaris Media får du i tillegg tilgang til alle aktuelle annonseflater, om du har behov for det.

hubspotlogo-web-color

Vi er sertifisert HubSpot-partner, og gjennom dette verktøyet får du kundene til å komme til deg i stedet for at du jakter på dem.

LiveStreaming3

Livestreaming

Når rammebetingelsene endrer seg dramatisk, og folk ikke lengre har anledning å møtes, må man tenke alternativt på formidling av arrangementer. Visste du at vi tilbyr livestreaming av dine hendelser – også når det ikke er unntakstilstand?

OOH-Flyplass

Flyplassreklame

Utendørsreklame (OOH) er blant den moderne markedsføringens eldste tilgjengelige flater. I samarbeid med, og på vegne av ClearChannel, formidler vi annonseflater på Tromsø Lufthavn Langnes.

La oss skape fantastiske ting sammen.

Fortell oss om ditt prosjekt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å samarbeide med oss?

Gjennom vår unike kompetanse hjelper og veileder vi deg for å nå dine mål, uansett hva de er. Vi vil hjelpe deg til å øke trafikken inn til ditt nettsted, styrke din merkevare, eller selge dine produkter. Vi har tilgang til et omfattende nettverk av plattformer og flater som kan benyttes for at du skal nå ut til dine kunder.

Interessert? Ta kontakt!

ER DU MED?

Vi leverer jevnlige oppdateringer i vårt nyhetsbrev – har du lyst å være med?

Abonner nå: