fbpx

Abonnér på godt innhold til sosiale medier

Du vet hvor viktig det er å publisere godt innhold på sosiale medier, men vet ikke hva eller rekker det ikke i løpet av arbeidsdagen. Løsningen er her – abonnér på godt, engasjerende og nyttig innhold som dine kunder elsker.

Din bedrift har en side på Facebook, Instagram eller LinkedIn, og du har egentlig en tanke om at den bør være oppdatert. Men – for det er et stort men – for selv om du vet hvor viktig det er, så kommer det lengst ned på prioriteringslista, og plutselig er nok en arbeidsdag omme.

Sosiale medier er kommet for å bli, og nesten uansett hvem du ønsker å nå, kan du nå dem via disse kanalene. Bedrifter som gjør en god figur i sosiale medier, får en klar konkurransefordel. De som sitter på gjerdet og venter kan gå glipp av store muligheter.

TRENGER DU BILDER TIL DIN BEDRIFT? Les mer om våre bedriftspakker for foto (og video)

Vi hos iNord ønsker å støtte små og lokale bedrifter i vanskelige tider. Derfor har vi sydd sammen tre forskjellige månedsabonnementer. Med et slikt abonnement er du sikret jevnlig publisering av godt innhold på dine sosiale kanaler – enten målet ditt er salg eller merkevarebygging (eller begge deler). Jo mer synlig du er i sosiale kanaler, jo større er sannsynligheten for at du får flere kunder.

LES OGSÅ: Abonnér på blogginnlegg og artikler fra iNord

Våre profesjonelle fotografer har lang erfaring med innholdsproduksjon til sosiale medier, og du er sikret innhold med høy kvalitet. Vi elsker også deadlines, som betyr at vi leverer til avtalt tid.

SE OGSÅ: Bli funnet med Google Min Bedrift

Disse sosiale medier-pakkene inneholder det viktigste du trenger for å holde din sosiale kanal din oppdatert til enhver tid. Et slikt abonnement sørger samtidig for at du ikke får noen uforutsette kostnader. Det er selvfølgelig mulig å skreddersy andre pakker dersom det ønskes.

Varden

Ønsker du økt synlighet i sosiale medier og vise fram bedriften din på en best mulig måte? Da er «Varden» det rette for deg. Pakken inneholder:

 • 10 bilder i måneden

Ordinær pris: 5.000 kroner
Rabatt: 50 prosent
Du betaler: 2.500 kroner

Tinden

Ønsker du en jevn strøm av innlegg, samtidig som du vet at video er viktig i miksen? Da er «Tinden» det rette for deg. Pakken inneholder:

 • 10 bilder i måneden
 • 1 video (inntil 30 sek.)

Ordinær pris: 15.000 kroner
Rabatt: 50 prosent
Du betaler: 7.500 kroner

Segla

Du ønsker å servere nytt og relevant innhold til både nye og eksisterende kunder. Du ser at dine kunder ønsker mer og mer video. Da er «Segla» det rette for deg. Pakken inneholder:

 • 10 bilder i måneden
 • 2 videoer (inntil 30.sek)

Ordinær pris: 25.000 kroner
Rabatt: 50 prosent
Pris per måned: 12.500 kroner

*Alle priser oppgitt eks. mva.

Alle abonnementene inkluderer følgende:

 • Idé til tema og vinkling. Dette gjøres i samarbeid med deg, og du godkjenner selvfølgelig før vi starter.
 • Strategi og innholdsplan. Dette gjøres for tre måneder om gangen.
 • Bildene leveres i ønsket format. Se her hvilke formater du kan velge mellom.
 • Bildene leveres via Dropbox.
 • Alle bilder/videoer leveres med logo hvis ønskelig.
 • Alle videoer leveres tekstet. Les her hvorfor det er nødvendig.
 • Lisensiert musikk betalt av oss.

Garanti og betingelser:

Vi ønsker å gjøre alle våre kunder fornøyde. Dersom du ikke er fornøyd, lover vi å gjøre alt vi kan for å rette opp. Du har full bruksrett til bilder og video, men de kan ikke selges videre. Alle abonnement er på minimum 3 måneder. Du kan deretter kansellere abonnementet ditt med 30 dagers virketid. Alle priser er ekskl. mva. Vi fakturerer månedlig.

Obs! Disse pakkeprisene gjelder Tromsø by. Dersom vi må reise påløper det ekstra kostnader (avtales direkte med kunden).

Ekstratjenester:

 • Publisering på ønsket sosiale medie: 1.000 kroner måneden
 • Tekst til foto/video: 1.500 kroner måneden
 • Annet format: 800 kroner per måned
 • Ekstra foto og redigering utover pakken: basert på timebruk, 1.250 kroner timen
 • Ekstra video eller redigering av eksisterende råmateriale: basert på timebruk 1.250 kroner timen

La oss skape fantastiske ting sammen.

Fortell oss om ditt prosjekt!

Ønsker du å samarbeide med oss?

Gjennom vår unike kompetanse hjelper og veileder vi deg for å nå dine mål, uansett hva de er. Vi vil hjelpe deg til å øke trafikken inn til ditt nettsted, styrke din merkevare, eller selge dine produkter. Vi har tilgang til et omfattende nettverk av plattformer og flater som kan benyttes for at du skal nå ut til dine kunder.

Interessert? Ta kontakt!

Er du klar til å ta steget?