fbpx

iNord skal bli miljøfyrtårn

iNord er i gang med å bli sertifisert som miljøfyrtårn. Nå oppfordrer vi leverandører og kunder til å ta bærekraftsansvar.

iNord ønsker nå å ta et enda større bærekraftsansvar, og vi er i en prosess med å bli sertifisert miljøfyrtårn.

FNs bærekraftsmål legger til grunn at vi alle, enten vi er privatpersoner, medarbeidere, private eller offentlige virksomheter, er med på å dra verden i en grønnere retning.

– Miljøfyrtårn gir oss flere verktøy for å jobbe konkret og helhetlig med bærekraft innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, sier miljøfyrtårnansvarlig Camilla Solheim i iNord.

Sertifiseringen gjør det også enklere å dokumentere vårt miljøarbeid dersom det kreves i offentlige anbud.

– Vi håper selvfølgelig at sertifiseringen skal ytterligere styrke vår konkurransekraft, og gjøre oss mer attraktiv innen vårt felt; kommunikasjons, – markedsførings- og annonseringstjenester, sier daglig leder Tore Mikal Jensen i iNord AS.

Vil påvirke sine leverandører

Nå tar selskapet kontakt med sine leverandører og samarbeidspartnere.

– Vi ønsker å påvirke også dem til å redusere sin miljø- og klimabelastning. For å nå FNs bærekraftsmål må vi dra lasset sammen. Vi ønsker også å få innspill og forslag fra våre leverandører, kunder og samarbeidspartnere om hva vi kan bli bedre på, sier Solheim.

Alle medarbeidere i iNord er engasjert i sertifiseringsarbeidet.

– Vi har allerede et godt arbeidsmiljø og lav miljøbelastning. Det er likevel viktig å se hvor vi kan bli enda bedre og bidra til å skape en enda bedre arbeidsplass, sier verneombud Tom Benjaminsen.

I prosessen får iNord god hjelp fra Framtiden i Våre Hender Nord og daglig leder Svein Gunnar Karlstrøm.

iNord AS eies av Polaris Media Nord-Norge, og er en del av Skandinavias største mediekonsern.