fbpx

Hei, maritim sektor!
Hvordan fisker du etter nye kunder?

Selskaper innen havnæringen, enten det er fiskeri, havbruk eller maritim sektor har tradisjonelt sett brukt messer, konferanser og bedriftsbesøk som sin salgs- og markedsføringsarena.

Koronakrisen har ført til at mange av de vanlige møteplassene er borte, som betyr at moderne markedsføring er mer aktuelt enn noensinne.

Innovasjon Norge påpeker at havnæringen i Norge er preget av god ingeniørkunst som kan produsere i verdensklasse, men at mange av disse bedriftene fortsatt mangler fokus på kommunikasjon og markedsføring. Under årets Arctic Innovation Week (AIW) gjennomførte vi et webinar om moderne markedsføring og salg.

I dette webinaret går vi gjennom hvordan du gjennom god kommunikasjon og markedsføring kan sette riktig agn og få akkurat den «fisken» (les: kunden) du er ute etter over ripa. Dette er strategier som skaper synlighet, bygger relasjoner og posisjonerer virksomheten din som en hjelpsom ekspert med høy tillit og troverdighet.

iNord jobber med selskaper som ønsker vekst. Gjennom premium innhold, målrettet distribusjon og smarte verktøy skaper vi økt trafikk, varme leads og fornøyde kunder. I dette webinaret vil vi dele innsikt i noen av disse metodene med deg.

Du kan nå se webinaret i opptak.

Ja takk, jeg vil gjerne se webinaret!

La oss skape fantastiske ting sammen.

Fortell oss om ditt prosjekt!

Ønsker du å samarbeide med oss?

Gjennom vår unike kompetanse hjelper og veileder vi deg for å nå dine mål, uansett hva de er. Vi vil hjelpe deg til å øke trafikken inn til ditt nettsted, styrke din merkevare, eller selge dine produkter. Vi har tilgang til et omfattende nettverk av plattformer og flater som kan benyttes for at du skal nå ut til dine kunder.

Interessert? Ta kontakt!