fbpx

Mellom Rypevegen og Ærfuglvegen på Langnes planlegges det nå en helt ny bydel: Einerhagen. På veien mot realisering, har iNord fått være med.

En ny bydel på vei

Visjonen for Einerhagen er en grønn bydel, fri for privatbiltrafikk, og med mange og gode uteområder. Disse skal ikke bare komme beboerne til gode, men være et løft for hele nærområdet.

Grønn tankegang

Etter planen skal totalt 16 blokker, med til sammen over 600 leiligheter, bygges i den nye bydelen. Om noen år vil med andre ord over 1500 mennesker kunne kalle Einerhagen sitt hjem.

Også bydelens plassering bygger opp under den grønne tankegangen – det meste man trenger i hverdagen har man innen gangavstand fra Einerhagen. Fra den nye bydelen vil det være kort vei til både handel, spisesteder, spennende arbeidsplasser, legekontor, skoler, barnehager, og ikke minst: naturen.

Samarbeidspartner

I tillegg er området knyttet grundig opp mot kollektivtilbudet i byen, særlig med Giæverbukta kun minutter unna.

Einerhagen AS eies av Arnestedet AS og Tromsø kommune. Siden 2017 har iNord jobbet med digital markedsføring for Einerhagen, og har vært bidragsyter og samarbeidspartner i idéarbeid, i utvikling av innholdsartikler, foto, video og innhold til sosiale medier.

HELHET: Slik er den nye bydelen Einerhagen på Langnes tenkt utbygd.

Ønsker du å samarbeide med oss?

Gjennom vår unike kompetanse hjelper og veileder vi deg for å nå dine mål, uansett hva der. Vi vil hjelpe deg ti lå øke trafikken inn til ditt nettsted, styrke din merkevare, eller selge dine produkter. Vi har tilgang til et omfattende nettverk av plattformer og flater som kan benyttes for at du skal nå ut til dine kunder.

Interessert? Ta kontakt!