fbpx

Oppdater
ditt
ansikt
utad!

I en ny hverdag hvor det aller meste kan gjøres digitalt er det stadig viktigere å være synlig på nett. Derfor har det aldri vært viktigere med gode bilder av deg og dine medarbeidere enn nå.

Vis deg frem på best mulig vis

For der man tidligere dannet seg et førsteinntrykk av en person du traff ansikt til ansikt, skapes i dag førsteinntrykket lenge før man i det hele tatt møter personen. Du og dine medarbeidere er din bedrifts ansikt utad. Med gode og profesjonelle ansattebilder sørger dere for at du og dine medarbeidere vises frem på best mulig vis.

Se mer: Ti tips til hvordan du kan ta bedre portrettbilder

Skill deg fra konkurrentene dine – vis din personlighet og kompetanse

Vi i iNord tilbyr nå en egen foto-pakke for bedrifter. Kanskje ønsker du å fronte dine medarbeidere på sosiale medier, eller du ønsker å ha oversikt over hvem som arbeider i bedriften på nettsiden deres?

Våre profesjonelle fotografer har lang erfaring med foto og innholds-produksjon til sosiale medier, og du er sikret sylskarpe bilder i flatterende lys av høy kvalitet. Vi elsker også deadlines, som betyr at vi leverer til avtalt tid.

Les også: Slik forteller du en historie ved hjelp av bilder

Fotopakken inkluderer følgende:

  • Planleggingsmøte med deg som kunde
  • Portretter av medarbeidere i naturlig miljø eller med nøytral bakgrunn
  • Portretter med «softbokser» eller naturlig lys
  • Etterarbeid og redigering av bilder
  • Sort/hvitt-versjoner av alle bilder

Bilder leveres i ønsket format i både farger og sort/hvitt. Alle bilder kan leveres med egen logo om ønskelig. Endelige versjoner leveres digitalt via Dropbox.

Varden

Bedriftspakke 1:

Du ønsker en basispakke med bilder av deg og dine ansatte på nøytral bakgrunn for fri bruk på bedriftens nettsider, sosiale medier eller annonsering.

  • 1-9 bilder

Rabatt: 20 prosent*
Per bilde: 600,- kroner**

Tinden

Bedriftspakke 2:

Du vil ha bilder av deg og dine medarbeidere i arbeidsmiljø og omgivelser med nøytral bakgrunn som du kan benytte fritt til nettsider, sosiale medier og i annonsering.

  • 10-29 bilder

Rabatt: 33 prosent*
Per bilde: 500,- kroner**

Segla

Bedriftspakke 3:

Dere trenger bilder som viser dine medarbeidere i både utesituasjoner, arbeidsmiljø og i nøytrale, oppstilte situasjoner, som kan benyttes fritt i alle kanaler du måtte ønske.

  • 30-50 bilder

Rabatt: 45 prosent*
Per bilde: 400,- kroner**

*Forutsetter at bildene tas i løpet av samme dag **Alle priser oppgitt eks. mva.

La oss skape fantastiske ting sammen.

Fortell oss om ditt prosjekt!

Ønsker du å samarbeide med oss?

Gjennom vår unike kompetanse hjelper og veileder vi deg for å nå dine mål, uansett hva de er. Vi vil hjelpe deg til å øke trafikken inn til ditt nettsted, styrke din merkevare, eller selge dine produkter. Vi har tilgang til et omfattende nettverk av plattformer og flater som kan benyttes for at du skal nå ut til dine kunder.

Interessert? Ta kontakt!

Er du klar til å ta steget?