fbpx

Bli funnet med Google
Min
Bedrift

Google Min Bedrift er et gratis verktøy der du styrer hvordan den lokale bedriften din vises i alle Google-produkter, som Kart og Søk. En god oppføring øker dine sjanser til å bli funnet og valgt av potensielle kunder.

Ta kontroll over informasjonen Google viser om din bedrift

Google er ofte det aller første stedet folk begynner å lete etter informasjon. Gjennom en god oppføring i Google Min Bedrift kan potensielle kunder finne adressen din, telefonnummeret ditt, åpningstidene dine og omtaler av deg direkte i Googles søkemotor eller Google Kart. En korrekt oppføring her er alfa og omega for å bli funnet.
Gjennom Google Min Bedrift kan folk få korrekt opplysninger uansett hvilken Google-tjeneste de bruker og uansett hvilken duppeditt de bruker.

Du får økt synlighet og mer oppmerksomhet

Når du fyller ut god informasjon om bedriften din og hva dere driver med, vil Google få mer informasjon slik at det er enklere for dem å presentere dere oftere i søkeresultatene. Du vil også få en større andel av skjermbildet på søkeresultatsiden: i tillegg til at nettsiden din blir presentert får du også en presentasjon av Min Bedrift-siden til høyre.

Trenger du bilder til oppføringen? Les mer om våre bedriftspakker for foto (og video)

Skill deg fra konkurrentene dine – vis din personlighet og kompetanse

I tillegg til gode faktaopplysninger kan du ved hjelp av både tekst, bilder og video vise fram din bedrifts «personlighet» og din unike kompetanse. Hvorfor skal kunden velge deg? Det vil også være denne presentasjonen som avgjør om en potensiell kunde velger deg – eller konkurrenten din. 

Hva kan iNord hjelpe med? Vi har sydd sammen en Google Min Bedrift-pakke som skal gi deg økt synlighet – og flere (potensielle) kunder. Den inkluderer riktig teknisk oppsett, i tillegg til ukentlig søkemotor-optimalisert innhold. Et innlegg på Google Min Bedrift er synlig i én uke. 

Teknisk oppsett inkluderer opprettelse av profilside i Google Min Bedrift, samt verifisering av adresse og nettsted. Grunnleggende informasjon som adresse, telefonnummer, kategori, tjenesteområder etc.

Søkemotoroptimalisert innhold inkluderer foto og tekster om bedriften. Disse vil påvirke hvor ofte Google Min Bedrift-siden vises i søkeresultatene. Tekstene vi skriver gjør at din vises så ofte som mulig på de mest relevante søkene.

Pris per måned for pakken:

2.000 kroner for ukentlig innhold

Teknisk oppsett: 4.000 kr (engangssum)

*Pris eks. mva.

Garanti og betingelser: Vi ønsker å gjøre alle våre kunder fornøyde. Dersom du ikke er fornøyd, lover vi å gjøre alt vi kan for å rette opp. Du har full bruksrett til tekst og bilder, men de kan ikke selges videre. Alle abonnement er på minimum 3 måneder. Du kan deretter kansellere abonnementet ditt med 30 dagers virketid. Alle priser er ekskl. mva. Vi fakturerer månedlig.

La oss skape fantastiske ting sammen.

Fortell oss om ditt prosjekt!

Ønsker du å samarbeide med oss?

Gjennom vår unike kompetanse hjelper og veileder vi deg for å nå dine mål, uansett hva de er. Vi vil hjelpe deg til å øke trafikken inn til ditt nettsted, styrke din merkevare, eller selge dine produkter. Vi har tilgang til et omfattende nettverk av plattformer og flater som kan benyttes for at du skal nå ut til dine kunder.

Interessert? Ta kontakt!