fbpx

Abonnér på vår kompetanse

Fyll dine digitale flater med relevant og spennende kvalitetsinnhold.

Du vet hvor viktig det er å publisere godt innhold på sosiale medier, men vet ikke hva eller rekker det ikke i løpet av arbeidsdagen. Løsningen er her – abonnér på godt, engasjerende og nyttig innhold som dine kunder elsker.

Vi hos iNord ønsker å støtte små og lokale bedrifter i vanskelige tider. Derfor har vi sydd sammen tre forskjellige månedsabonnementer. Med et slikt abonnement (minimum tre måneder) er du sikret jevnlig publisering av godt innhold på dine sosiale kanaler – enten målet ditt er salg eller merkevarebygging (eller begge deler). Jo mer synlig du er i sosiale kanaler, jo større er sannsynligheten for at du får flere kunder.

Varden

Ønsker du økt synlighet i sosiale medier og vise fram bedriften din på en best mulig måte? Da er «Varden» det rette for deg
kr 5000
kr 2500 Pr. måned
  • 10 bilder i måneden
  •  
50% rabatt

Tinden

Ønsker du en jevn strøm av innlegg, samtidig som du vet at video er viktig i miksen? Da er «Tinden» det rette for deg.
kr15000
kr 7500 Pr. måned
  • 10 bilder i måneden
  • 1 video (inntil 30 sek.)
50% rabatt

Segla

Du ønsker å servere nytt og relevant innhold til både nye og eksisterende kunder. Du ser at dine kunder ønsker mer og mer video. Da er «Segla» det rette for deg.
kr25000
kr 12500 Pr. måned
  • 10 bilder i måneden
  • 2 videoer (inntil 30 sek.)
50% rabatt

Ønsker du å samarbeide med oss?

Gjennom vår unike kompetanse hjelper og veileder vi deg for å nå dine mål, uansett hva de er. Vi vil hjelpe deg til å øke trafikken inn til ditt nettsted, styrke din merkevare, eller selge dine produkter. Vi har tilgang til et omfattende nettverk av plattformer og flater som kan benyttes for at du skal nå ut til dine kunder.

Interessert? Ta kontakt!