DEKNING OG PRIS

PRISKALKULATOR OG MEDIEHUS


ANNONSEPAKKER

Les mer om iNords annonsepakker her!

Mediehuset iTromsø

Tromsø er den største byen i Nord-Norge og lever med rette opp til navnet “Nordens Paris”. Mediehuset iTromsø ble etablert i 1898 – og er hele byens lokalavis.

De gjeldende lesertallene viser at 49.000 personer leser iTromsø hver eneste dag – på nett, brett, mobil og papir. De fleste leserne befinner seg i Tromsø samt i nabokommunene Karlsøy og Lyngen. Godkjent opplag er på 5.988. iTromsøs papirutgave kommer ut seks ganger i uken (morgenavis).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Harstad Tidende

Harstad Tidende er Nord-Norges tredje største avis, og dekker kommunene Harstad, Kvæfjord, Lødingen, Tjeldsund, Evenes, Skånland, Gratangen, Lavangen og Ibestad. Harstad Tidende ble etablert i 1887 og har hovedkontor i Harstad sentrum.

De gjeldende lesertallene viser at 30.000 personer leser Harstad Tidende hver eneste dag – på nett, brett, mobil og papir. Godkjent opplag er på 8.932. Harstad Tidendes papirutgave kommer ut seks ganger i uken (morgenavis).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Troms Folkeblad

Folkebladet er lokalavisen for ti kommuner i Midt-Troms og indre Sør-Troms. Mediehuset har hovedkontor på Finnsnes og avdelingskontor på Bardufoss, Setermoen, Sjøvegan og i Senjahopen. Folkebladet ble etablert i 1965.

De gjeldende lesertallene viser at 20.000 personer leser Folkebladet hver eneste dag – på nett, brett, mobil og papir. Godkjent opplag er på 5.508. Folkebladets papirutgave kommer ut seks ganger i uken (morgenavis).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Altaposten

Alta er den største byen i Finnmark, og Mediehuset Altaposten har både nettavis, papiravis, lokalradio (Radio Alta) og en egen TV-kanal (TV Nord). Altaposten har lesere i Alta, Kautokeino, Hammerfest og Loppa. Mediehuset ble etablert i 1969.

De gjeldende lesertallene viser at 19.000 personer leser Altaposten hver eneste dag – på nett, brett, mobil og papir. Godkjent opplag er på 3.731. Altapostens papirutgave kommer ut tre ganger i uken (mandag, onsdag og fredag).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Framtid i Nord

Framtid i Nord er lokalavisen for Nord-Troms. Mediehuset har hovedkontor på Storslett og lokalkontorer i Lyngseidet og Olderdalen. De fleste leserne befinner seg i Nordreisa, Skjervøy, Kåfjord, Kvænangen, Lyngen, Storfjord og Tromsø.

De gjeldende lesertallene viser at 12.000 personer leser Framtid i Nord – på nett, brett, mobil og papir. Godkjent opplag er på 3.322. Framtid i Nords papirutgave kommer ut to ganger i uken (tirsdag og fredag).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Vesterålens Avis

Vesteraalens Avis er lokalavisen for Hadsel kommune helt sør i Vesterålen. Mediehuset ble etablert i 1892, og avisen er Nordlands eldste. Avisen utgis på Stokmarknes.

De gjeldende lesertallene viser at 23.000 personer leser Vesteraalens Avis – på nett, brett, mobil og papir. Godkjent opplag er på 2.022. Vesteraalens Avis kommer ut tre ganger i uken (tirsdag og fredag).

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Vesterålen Online

Vol.no (Vesterålen Online) er den største nettavisen i Vesterålen. Mediehuset ble etablert i 1998, og dekker i dag kommunene Sortland, Hadsel, Øksnes, Andøy og Bø. Vol.no er en ren nettavis og har hovedkontor på Sortland.

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

Andøyposten

Andøyposten er lokalavisen for Andøy kommune i Nordland. Avisen ble etablert i 1979 og kommer ut på Andenes.

Andøyposten kommer ut to ganger i uken (tirsdag og fredag), og avisen har 4.000 lesere. Godkjent opplag er 1.926.

Les mer om opplags- og lesertall hos Mediebedriftene.no.

 

 

NEDSLAGSFELT

Se nedslagsfelt ved å velge
media i listen nedenfor.

Annonsepakker

Aviser

Nettaviser

iNord Vesteraalens avis vol.no
Troms/Finnmark Altaposten ht.no
iStor-Troms Andøyposten folkebladet.no
iHålogaland iTromsø iTromso.no
iVesterålen Harstad Tidende framtidinord.no
iNord by Folkebladet altaposten.no
iTroms Framtid i Nord
iTromsø+
iFinnmark