fbpx

Nyhet! Lag nettside gratis på HubSpot CMS

Nå legger HubSpot enda et verktøy over i en gratis versjon – denne gangen er det nettsiden og publiseringsløsningen HubSpot CMS.

Hvis du er frilanser eller eier av en liten bedrift, har du kanskje allerede oppdaget at HubSpot har en gratisversjon av markedsførings-, salgs- og serviceverktøyene deres.

Dette er verktøy som sikkert kan dekke en veldig stor del av behovet for et godt CRM-verktøy for å holde styr på forretningsprosessene dine.

Det er imidlertid én ting HubSpot tidligere ikke åpnet med gratisutgaven: at du også kunne lage nettsiden din gratis på plattformen.

Ta vår gratis nettside-sjekk: Få umiddelbart en analyse på SEO, hurtighet, mobilvennlighet og sikkerhet.

Gratis publiseringsløsning

CMS er et system for å kunne publisere, lagre og organisere innhold på nettsiden, og det finnes en rekke slike systemer. Noen er betalte løsninger, mens andre tilbyr gratis versjoner.

Nå kan du altså lage et nettsted på HubSpot CMS gratis (ekstern lenke).

Mange av de vanlige funksjonene til HubSpot CMS er tilgjengelig i gratisversjonen:

  • Analyse på nettsted og sidenivå
  • Dra-og-slipp-designredigerer som er enkel å bruke
  • SEO-anbefalinger
  • Tilgang til utviklerverktøy, så hvis du har en utvikler i magen og ønsker å redigere siden fra din egen lokale redaktør kan du det.

Det er selvfølgelig noen begrensninger i forhold til de betalte utgavene av HubSpot CMS. For de fleste er disse sannsynligvis de viktigste:

  • Alle sidene er HubSpot-merket
  • Maks. 25 nettsider (men i alle språkversjonene du ønsker)
  • 1 blogg med opptil 100 blogginnlegg

Alt-i-ett-plattform for kommunikasjon

Fordelen med HubSpot CMS kontra mange andre er nettopp at det er koblet opp mot CRM-systemet og andre salgs- og markedsføringsverktøy. Det er rett og slett en alt-i-ett-plattform.

HubSpots gratis nettsideløsning er perfekt for deg som er usikker på om du skal bytte plattform, eller hvis du leter etter en gratis mikroside for spesifikt produkt, en tjeneste, en podkast eller et arrangement.  

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt og vi hjelper deg gjerne for å se om HubSpot CMS er den rette nettside-løsningen for deg.

Gratis e-bok:

Viktige møteplasser som messer og konferanser er avlyst på grunn av Korona-pandemien. Hva skal til for å erstatte de fysiske møteplassene med digitale løsninger?

Sjekk ut vår gratis e-bok om digital vekst og leadgenerering.